• Canesten Kombi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! A nőgyógyászom Canesten Kombit írt fel, addig amig a szükséges vizsgálatok nincsenek kész. Még soha nem használtam ezt a gyógyszert. Eddig Klion hüvelytablettát használtam egyszer, és nem tudom, hogy a gyógyszertől lehetett e hányingerem meg kiütések. A betegtájékoztatóra túlérzékenységi reakciókat ír. Ez melyik gyógyszerre érvényes? A tablettára vagy a krémre? Válaszát előre is köszönöm! Üdv., Anikó

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Anikó! Gyakorlatilag minden gyógyszer (tabletta, hüvelytabletta, krém, injekció, stb.) okozhat túlérzékenységi reakciót, tehát mindkettőre érvényes, de ne izguljon, több ezer nő szedi mellékhatások nélkül, nem kell előre izgulni fölöslegesen. Nyugalom!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 02., 16:28; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés