• Hogyan fordulhatott ez elő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A következő lenne a problémám: A dolog ott kezdődött, hogy fájó, kellemetlen érzést éreztem a nemi szervemen, de inkább csak akkor, ha hozzá kellett érnem, és elmentem nőgyógyászhoz. Megvizsgált és megállapította, hogy be van gyulladva a hüvelyem, kaptam rá Klion-D 100 nevű hüvelytablettát, és vett le mintát is. Már a kezelés 2-3 napja körül elmúlt a fájdalom, de végigszedtem, mert ez volt előírva. 2 hét után visszamentem, hogy mi lett az eredmény (mert volt rákszűrés is), és a leleten rajta volt, hogy gombát is találtak a mintában. Az orvos anélkül, hogy megvizsgált volna felírta a Mikogal (300mg) nevű hüvelykúpot. Mondtam neki, hogy már nem fáj, arra azt mondta, hogy akkor már a gyógyulás útján vagyok, és azt is megkérdeztem tőle, hogy a Klion ezt nem hozta-e rendbe. Erre azt válaszolta, hogy az nem a gombára volt, hanem a gyulladásra és baktériumokra. Gondoltam akkor biztos igaza lehet, tudja, mit csinál. Így elkezdtem a 3 napos kúrát, úgy hogy igazából nem is fájt a nemi szervem. A legnagyobb problémám az, hogy már a 2. kúp után is gyanúsan fájt a nemi szervem, a 3. egyben utolsó kúp után pedig még jobban fájt, és ráadásul zuhanyzáskor megnéztem a hüvelyemet, és tele volt sűrű túrószerű váladékkal:(Úgyhogy most a kúrák végén nagyobb a problémám, mint az elején (akkor nem is volt ez a csomós váladék). Ön szerint ez hogyan következhetett be? A kúpnak pont hogy elmulasztani kellett volna, nem pedig előhozni. Az orvos vajon szakszerűen járt el? Ezután mit tudok csinálni? Az a baj hogy 2-3 nap múlva megjön a menzeszem, új kúrát nem is tudnék elkezdeni. Az orvos ajánlott még egy hüvelykrémet a kúp használata után (Vitagyn C) hogy használjam pár napig, a maradékot pedig a menzesz után. Viszont a betegtájékoztatón az van, hogy 6 egymást követő nap. Most akkor érdemes elkezdenem, vagy csak a vérzés után? Segít vajon rajtam ez a krém? Kétségbe vagyok esve, hogy fordulhatott ilyen elő:( Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Az biztos, hogy a tények pontos ismerete és a vizsgálatok eredményének ismeret nélkül nem lehet megmondani, hogy pontosan mi okozta önnél a tüneteket. Az biztos, hogy a gombaellenes kúp nem okozhat gombás fertőzést, viszont a hüvelyváladékkal elkeveredve lehet túrós az állaga. A Vitgyn C a hüvely pH-ját állítja helyre, alkalmazza az orvos utasítása szerint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 30., 00:45; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés