Eltolódhat-e a genetikai ultrahang?

Kedves Doktornő/Doktor Úr! 20 hetes terhes vagyok. A terhesség 17. hetéig Magyarországon voltam és elvégezték az összes szükséges vizsgálatot. Az addigi eredményeim rendben is vannak.Ezután utaztunk ki külföldre (Kanada) a férjemmel, ahol még nem tudtuk elintézni az egészségügyi ellátáshoz szükséges papírt (nem a saját hibánkból) és még mindig nem jutottam el orvoshoz. A kérdésem az lenne, hogy probléma-e az ha a 18-20 hetes genetikai uh eltolódik? Mit mutat ez az uh pár héttel később, és ha probléma van tudnak-e még segíteni? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

Tisztelt Kérdező! Ha olyan magzati rendellenességre derül fény, ami a terhesség megszakítását teszi szükségessé, erre a 24. terhességi hétig van mód Magyarországon (a kanadai szabályozást nem ismerem), ezt követően mindenképp meg kell szülni a magzatot. Így mindenképp valamivel a 24. hét előtt kellene sort keríteni a középidős ultrahangszűrésre. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. július 28., 23:36; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 15:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás