• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        köszönöm az elözö választ!de a tesztet nem egy nap csináltam meg 2szer.az egyiket délután,a másikat pedig másnap reggel.fél 9 kor.akkor mit javasol?csináltassak mégegyet szintén a reggeli órákba?voltam orvosnál a panaszom miatt elküldött vérvételre 7fön viszem vissza az eredményt.és elküldött hasi ultrahangra amire augusztus.16.ára kaptam idöpontot.de az még elég messze van és még fáj!!félek hogy ha ilyen sokáig várok talán komolyabb bajom is lehet...ha esetleg mégis gyulladásrol van szó,akkor a melleim miért fájnak?köszönöm elöre is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Ismételje meg a tesztet. Negativítása esetén a gyulladás a valószínűbb. Az ultrahangos időpontot későinek érzem én is. Panasz esetén történjen ellenőrzés, korábbi ultrahang és labor, ha a gyulladásos értékeket nem nézték most.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 23., 15:43; Megválaszolva: 2010. július 26., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés