• Menses eltolás 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét doktornő! Most eltoltam a mensesem 7 nappal, aztán tartom a szünetet, és folytatom ahogyan eddig is. Az lenne a kérdésem, hogy a következő levélben a 3 hét alatt közti vérzés nem lehet, igaz? A mostani eltolás miatt? Illetve, hogy a mostani eltolás alatt is védelmet nyújt a gyógyszer, és ezután is, szóval kiegészitő védekezésre nincs szükség a következő levélkor sem? Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        A válasz attól függ, hogy hogyan tolta el a mensest (a kérdés előzményét nem írta meg, napi 100 kérdésre válaszolunk, sajnos nem emlékszünk már rá). Ha 2 csomagot, tehát 2x21 tbl.-t szedett 7 napos szünet nélkül, akkor valószínű köztivérzés, ha csak néhány tablettával tovább szedte, akkor nem, ez utóbbi esetén max. 5 tabletta szedhető pluszban. Ha ezen módokon tolta el a mensest, akkor védve van.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 21., 22:03; Megválaszolva: 2010. július 23., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...