• Nem tudom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        már irtam önnek és elnézést h zavarom kérdéseimmel!!!!!!kb 2hete történt h el élvezett bennem a barátom de éppen hogy,...mert kihuzta!3napja pedig nehéza hasam alja és a 11honapos kisfiamat szopttatam de csak esténként.alig volt már tejem ugyanigy 3napja pedig megint sok a tejem!!!!!!!!!!mi lehet ez?,,a menses idö még nincs majd csak 3ka fele kell megjönnie az még 2hét!!!!!edig semmi problémám nem volt és sohs nem volt bélmüködés zavarom!!es az elsö kisfiamnál sem vol gondom simán szültem de fájdalom nélkül!!!!!!mi lehet az oka!!!!!!köszönöm válaszát!!!!!!!!!!!!és megértesét!!!!!!!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Akár emésztőszervi probléma, akár az, hogy pont most volt peteérése, gyulladásos nőgyógyászati elváltozás, stb. is okozhatja a panaszt. A bővebb tejtermelődés oka lehet, hogy többet szopott az elmúlt napokban a baba (esetleg szomjasabb volt a meleg miatt), ez jobban beindította a tejtermelődést. Keressen fel nőgyógyászt a biztos diagnózis reményében!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 19., 22:30; Megválaszolva: 2010. július 20., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés