• Fura dolog

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztellt doktor úr/nő! A kérdésem nem mindennapi,úgyhogy lehetséges hogy kissé bolondnak fognak tartani majd engem,és a feleségem. A feleségemnek néhány éve ki kellett operálni mindkét méhét,egy közismert és gyógyíthatatlan betegsèg miatt. Körülbelül másfél-két hete különös dologra lett figyelmes,ugyanis mozgást vett észre.először nem szólt,de miután ez a dolog szemmel látható,már nem szégyelt szólni. Elég bután hangzik,de én is megbizonyosodtam róla.mellfájdalomra és különös éhségi rohamokra is panaszkpdik még.ő már 4 gyereken túl van,És azt mondja hogy ugyanezt érezte amikor terhes volt.ez mitől lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség gyanúja témában

        Ha a petefészkeket nem vették ki, a hormonok ugyanúgy termelődnek, ez okozhat mellfeszülést, étvágyat, stb.-t, de ha a méhet kivették, a terhesség kizárva. A mozgás, amit érez, az bélmozgás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 18., 21:15; Megválaszolva: 2010. július 19., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés