• gynoflor+vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Május végén gombaellenes kezelést kaptam. Június 6.-a körül jött meg és fucsa módon 10 napig is eltartott. Utána használtam gynoflort bár mellette barna darabos/szövetes váladékot tapasztaltam több napig. Június 27. körül megint véres jellegű lett a barnás váladék és utána menzesz jellegűen 11 napig vérezgetett. Ennek most július 8-körül lett vége. Azután használtam a gynoflort a hét közepe körül. Első nap semmi gond nem volt de a második után megint barna, szövetszerű váladék majd vér/véres és vagy barna váladék ami egyre inkább véres lett és egyre több. A betegtájékoztató szerint vérzés esetén orvoshoz kell fordulni. Kissé aggódom, hogy miért vérzek/váladékozom a gynoflortól? 1 éve volt normális citológiám, pcos-ra szedek gyógyszert, alacsony a progeszteronom. Lehet komolyabb oka a vérzésnek? Köszönöm a segítséget

        Dr. Herman Tünde válasza a vérzészavar témában

        Az első használatkor a gyulladás miatt előfordulhat barnás pecsételés, enyhe vérzés. A későbbiekben jelentkező vérzés nem normális, rákszűrésre kell mennie és kizárni esetlegesen más eltérést (hormon, petefészkek szerkezet).


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 17., 22:58; Megválaszolva: 2010. július 20., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés