• vérszegénység málnalevéltea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő /Úr! 37 hetes kismama vagyok, szeretném inni a málnalevél teát , de szedem a Neo-ferro-folgammát vérszegénységem miatt, nem tudom hogy a gyógyszer mellett lehet e innom ezt a teát???

        Dr. Deli Tamás válasza a vérszegénység, málnalevéltea témában

        Kedves Kismama! A málnalevéltea hatékonyságát vagy hatástalanságát számos egyéb közkedvelt természetes keszítményhez és homeopátiás gyógymódhoz hasonlóan ismereteim szerint semmilyen tudományos vizsgálat nem támasztja alá. Sok kismamától hallható, hogy neki használt, számostól, hogy neki nem - ugyanígy pl. a csapvizet ivók körében is lenne olyan, akinek könnyű szülése volt, és olyan is, akinek nehéz. Persze ha hisz benne valaki, valószínűleg ihatja, mert feltehetőleg nem ártalmas, és feltehetőleg a Neo-Ferro-Folgammával sem inkompatibilis, de erre vonatkozóan olyan alapos vizsgálatok, mint amilyenek gyógyszerek esetében történnek, nem állnak rendelkezésünkre. A szüléshez sok sikert kívánok! Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 17., 10:40; Megválaszolva: 2010. július 24., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés