• Vetélés oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő Júniu 4-én volt egy missed ab műtétem, és azóta nem hagy nyugodni, hogy mitől lehetett. Sokat olvasgattam már az interneten, de nem atláltam igazán választ. Utolsó menstruációm első napja március 25. volt. Először április 30-án voltam orvosnál, ahol hüvelyi ultrahanggal 6 mm-es petezsák volt látható. Utána május 17-én mentem vissza, mert egy ici-pici vérzésem volt. Ezt megvizsgálták, de nem láttak semmi problémát, ultrahangon azonban a számítottnál kissebb terhesség miatt elküldtek hCG vizsgálatra. A hCG május 18-án 25935, május 20-án 40714 volt. Ekkor azt mondta az orvosom, hogy minden renben. Közbe néha ici-pici barnás pecsételésem volt, de azt mondták, hogy ne aggódjak. Aztán június 1-jén már csak üres petezsákot láttak az ultrahangon. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ebből sejteni, hogy mi volt a probléma? Lehet-e hormonális, vagy mivel a hCG rendesen nőtt ez nem valószínű. Első terhességem volt 25 évesen.

        Dr. Boros Miklós válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező!A missed.ab-nak számtalan oka lehet.Sokszor még a szövettan sem ad magyarázatot.A kérdésében leirtak tipusosak az elhalásra,de nem több.A következő terhesség kimenetele a lényeges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 05., 12:15; Megválaszolva: 2010. július 10., 07:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés