• 2010-06-21

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Nő! Olyan panasszal fordulok önökhöz,hogy már elég rég óta több mint 1 éve sokkal korábban jön meg a menstruációm mint kellene.28 nap helyett van amikor 18vagy éppen 19 naponta és ez elég furcsa.Utána olvastam és a sok stressz miatt is lehet ott azt írták!És ez lehetséges?Hogy ez még nem állt vissza az óta közel másfél éve?Nagyon megijedtem de sokan azt mondták h be kell állni hiszen még csak 16 vagyok és ez nem olyan nagy probléma,de jobbnak gondoltam hogyha egy szakértőt kérdezek meg efelől!Remélem hogy nincs nagy baj,mert nagyon félek!Gondoltam már arra is hogy elkezdem szedni a gyógyszert az hétha betudja állítani?!Remélem tényleg nincsa nagy baj! A válaszukat előre is köszönöm! Viszlát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruációs ciklus témában

        Tisztelt Kérdező! Ebben az életkorban teljesen elfogadott, hogy még nem állt be a ciklus. A hormonális változások még zajlanak. Erre alkalmazni a fogamzásgátlót nem célszerű. Legyen további türelemmel, minden rendben zajlik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 21., 15:35; Megválaszolva: 2010. június 21., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés