• Bromochriptin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő ! Szeretném tudni, hogy az alábbi hormonértékekkel valóban kell-e szednem a Bromochriptint a teherbe eséshez. Összprolaktin: 81.89 ng/mL Aktív prolaktin:19.88 ng/mL Makroprolaktin: 62.01 ng/mL Igaz-e, hogy a huzamosabb ideig szedett Bromochriptin gátolhatja a peteértést? Van valami káros, nem várt hatása, ha abbahagyom a szedését ? Köszönöm a válaszokat, tisztelettel: Tímea

        Dr. Csősz György válasza a Bromochriptin, terhesség, peteérés témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában egy laborérték alapján nem lehet korrekt választ adni. Ismerni kellene a komplett kivizsgálás eredményeit, esetleg korábbi prolaktin szintet. A bromocriptin valóban csökkenti a peteérést. Az abbahagyásnak a veszélyeiről nem tudok nyilatkozni, ehhez a rendelkezésre álló adatok nem elégségesek. A gyóygszert indító szakorvossal konzultáljon és ossza meg vele félelmeit is.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 17., 15:48; Megválaszolva: 2010. június 17., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés