• Fogamzásgátló/nyaralás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/doktorúr

        Pár hónapra fogamzásgátlót szüneteltettem (Yasminelle) és ebben a hónapban újra szeretném kezdeni. Nyaralni megyünk potn aznap mikor meg fog jönni sé el szeretném kezdeni  szedését. Lehetséges előbb elkezdeni hogy megússzam a nyaralásra és tudjak fürödni?

         

        Köszönöm

        Szandra

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos csak akkor van mód a tabletta elkezdésére, ha a menses 1-5. napja van.H tablettát szed valaki, akkor egyszerű a dolog, de mivel ön nem szed, már bonyolultabb. Azt javasom, hogy keressen fel nőgyógyászt, ugyanis progeszteron tartalmú készítményekkel van lehetőség a menses késleltetésére.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-13 19:05:01; Megválaszolva: 2010. június 13., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: