• mestruacio, hormonok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doki! Az en problemam, ott kezdodik, hogy tobbszor is kimarad a menstruaciom az elmult 1-2 evben, most pillanatnyilag ez lenne a harmadik egymastkoveto alkalom. A terhesseg jelenlete kizart, mert mindig hasznaltunk ovszert es az illeto periodusban nem is volt semmilyen szexualis kapcsolatunk a parommal. Elegge hormonalis zavarra gondolok, mivel az elmult felevben tobb mint 7 kg hiztam es nem tartom normalisnak. Sosem szedtem fogamzasgatlo tablettat, igy ezt is kizarhatjuk. Arra szeretnem megkerni a valaszolando orvost, hogy adjon tanacsot,hogy merre kene elinduljak? Nogyogyasz, belgyogyaszat ...??? A hormonzavart az is megerositi, hogy erosodott szorzetem van a felso combomon, a koldokom korul es az allamon is megjelent par szal, ami eddig nem volt ott! Koszonom a segitseget!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar, szőrösödés témában

        Kedves Kérdező!

        Nőgyógyászhoz menjen, PCOS irányú kivizsgálás fog történni hüvelyi ultrahanggal, hormonszinttel, esetleg terheléses vércukorvizsgálat és inzulinszint ellenőrzés.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-14 00:02:35; Megválaszolva: 2010. június 14., 00:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés