• Gyermek vállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! A párommal 5 hónapja gyermeket szeretnénk, és a következő a problémánk: nem régiben jártam nőgyógyásznál és az orvos megállapította, hogy kicsi a méhem, ladeevit -et ajánlotta, hogy szedjem szeptemberig, ha nem esek teherbe akkor menjek vissza hozzá, de viszont a párom 5 éve szed egy salazopirin nevű gyógyszert, ami nemzőképesség kiesést okoz, 4 éve voltunk sperma vizsgálaton ahol a köv. eredményt kaptuk: 70% nem mozgó, 20% lassú, 10% progresszív. A kérdéseim: lehetséges, hogy természetes úton nem fogok tudni teherbe esni? a páromat a házi orvosa eltudja küldeni spermium vizsgálatra?mit gondol az lh tesztek megbízhatóságáról, érdemes azzal figyelni a peteérést? Választ várva, köszönettel, egy aggódó nő(25 év).BABUS .

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés esélye témában

        Kedves Kérdező!Férje feltétlenül keressen fel egy andrológiai szakrendelést.Az ő leleteitől is függ,hogy mit javaslunk magának.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-11 08:31:34; Megválaszolva: 2010. június 11., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés