Terhesség

Kedves Doktor Úr!

Jelenleg nem szedek fogamzásgátló tablettát, nem régiben összeismerkedtem egy sráccal, és néhány randi után megtörtént a dolog. Használtunk óvszert, amelyet előírás szerűen helyeztünk fel. Az aktus során, mikor a barátom elment, nem vette ki a péniszét, hanem folytatta az aktust tovább. Az óvszer levételnél vigyázott, hogy bent ne maradjon, ki ne szakadjon, és a pénisze még merev volt. Érdeklődnék, hogy ebben az esetben előfordulhat-e hogy esetleg valahogy az óvszer külsejére sperma kerül, és teherbe esem? Válaszát előre is köszönöm!

Andi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza óvszer témában

Kedves Andi!

Nem valószínű, hogy teherbe esne, de ha az óvszeren esetleg kis sérülés keletkezik, kis eséllyel teherbe eshet. Viszont biztos módszer nincs, mindegyik mellet kialakulhat nem kívánt terhesség, csak ennek valószínűségében vannak különbségek.

Kérdés: 2010. június 09., 22:59; Megválaszolva: 2010. június 09., 22:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Spermaölő síkosítós gumi
Kedves Szakértő! napja voltam együtt a barátommal és Durex Ultra Safe-fel védekeztünk, amin spermaölő sikositó van. Amikor pózt váltottunk és a...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés