• Hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor, Viszketest erzek a huvelyemnel, es feher, suru tapados folyasom van. A tunetek 4nappal ezelott kezdodtek. Jelenleg Angliaban elek, es a regisztracios lapon eppen folyamatban van a korzeti orvoshoz. Jovo hetnel elobb sajnos nem fogok tudni idopontot kapni. A helyi gyogyszertarban viszont lehet recept nelkul gyogyszereket kapni huvelygyulladas kezelesere. Az lenne a kerdesem, h On szerint megvarjam e a jovo heti idopontot, vagy elkezdhetem e kezelni magam. Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvlyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        A hüvelygyulladást okozhatja gomba és baktérium, és protozoon egyaránt. Ha nem nagyon zavaróak a tünetek, várja meg a jövő hetet, addig szexuális kapcsolatot ne létesítsen. Ha nagyon zavaróak a tünetek, kérdezze meg, metronidazolt és gomba ellenes hatóanyagot taratlmazó hüvelykúp vagy hüvelytabletta odakint megvásárolhatró-e recept nélkül.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-09 11:05:07; Megválaszolva: 2010. június 09., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés