• Van-e remény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos!

        Hormonzavaros nő vagyok. Kisbabát szeretnék. Rengeteg vizsgálaton vagyok túl, igaz, hogy már 5 éve nem foglalkoztam magammal, ami azt jelenti hogy azóta nem voltam a betegségemmel orvosnál, csak a kötelező rákszűrésekre mentem el. Minden orvos aki eddig foglalkozott velem azt mondta, hogy lehet gyerekem, de ahhoz le kell fogynom. Most így 30 évesen értem meg arra a szintre, hogy igen csinálnom kell valamit magammal, mert ez így nem mehet tovább. Elkezdtem fogyókúrázni, és abba hagytam a norculut szedését. Ezeknek az volt az eredménye hogy nem jött meg a menstruációm, elkezdett hullani a hajam, de nem adtam fel a reményt, hogy gyógyszer nélkül is rendbejövök. 3 hónap alatt lement 13 kg, és megjött a menstruációm. Most már a 3. Eddig 19 kg-nál járok a fogyásban. Hőmérőzéssel nézem a peteérésem és azt mutja a mérés hogy van. Rengeteg zöldséget gyümölcsöt eszek. A kérdésem az lenne, hogy hogyan látja az utam és hogy ha így haladok lehet- e gyermekem? Mit tanácsol mit csináljak? Orvoshoz már szégyelek elmenni.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Hölgyem!

        Megértem az elkeseredttségét és a szomorúságát, de sajnos azt kell mondanom, hogy ezen információk alapján nem tudunk véleményt alkotni. Nem írta meg, hogy pontosan milyen típusú homonális problémái vannak, milyen kivizsgálások történtek, milyen eredmények születtek. Ha ezeket megírja, nőgyógyász szakértőnk próbál segíteni, de látatlanban is biztos vagyok benne, hogy orvosi kezelés mindenképp szükséges lesz.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-09 10:24:50; Megválaszolva: 2010. június 09., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem