• Condylomám van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 4 nappal ezelött este arra ébredtem fel hogy erős vizelési ingerem van és égő viszkető érzésem. A vizelés nem volt jelentős nagyságú, inkább csak folyamatos inger, amivel egész éjszaka jártam a wc-re. Közben nagyon erős égést és viszketést éreztem.Ezen tünetek kialakulásával arra gondoltam hogy hüvelyi gomba fertőzésem van. Másnap megvettem magamnak a Canesten Komit.A hüvelytabletta és a krém alkalmazása után (3nap mulva)sem éreztem jelentős változást ,csak egy kis enyhülést. Este vettem a bátorságot és tükörrel önvizsgálatott végeztem magamon. A hüvelyen kissé piros és meleg. Jobb szemügyre vétel után egy kis piros pötyöt vettem észre a hüvely bemenet alatt. Ha ahoz értem az fájt,olyan mint ha az lenne a fájdalom forrása,kicsit pirosabb mint a hüvely szine és melegebb. Kissé megilyedtem mert arra gondoltam hogy nemi szervi szemölcs lehet.Utána felmentem a netre és utána néztem a nemi szervi szemölcsnek, de nekem nem ugy néz ki, mert csak egy pici kinövés.És azt olvastam a neten a szemölcsröl hogy nem jár fájdalommal.De nekem égő viszkető érzésem van és csípő érzés a vizelésnél. Lényeges lehet még hogy aktív nemi életett élek, de partneremnek én vagyok az első és nekem is ő, és azota is csak egymással vagyunk ,nem volt más szexuális partnerunk egymáson kivül. Nála nincs semmi probléma vagyis még ugy látjuk, és nem volt még semmi ilyen fertőzésünk. Csak nekem volt régebben folyásom amire kúpot szedtem és akkor is volt viszketésem,ha jol emlékszem akkor trichomonastom volt.

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás, hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Hogy condylomája van-e, nem tudom megmondani, ehhez látni kell az elváltozást, de a leírás alapján nem valószínű. Felfázás (húgyhólyaghurut) viszont van, erre antibiotikum kell, a Canesten nem lesz jó rá (bár lehet persze emellett hüvelygombája is, arra viszont jó). Keressen fel nőgyógyászt, hogy a megfelelő kezelés elindulhasson.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-10 01:03:49; Megválaszolva: 2010. június 10., 01:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés