• Menstruációs zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem.A problémám az lenne, hogy 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését.Utánna rendes vérzésem volt, a következő hónapban 3 nappal előbb jütt meg, és nagyon erős volt, mésfél hétig tartott.Most viszont 12-én kellett volna megjönnie,amiből 27.-e lett, és csak 2 napig tartott.enyhe vérzés volt, az első nap kicsit erősebb.Közben előszőr 8, majd 12 nap késés után csináltam terhességi tesztet, mindkettő negatív lett.Ön szerint ez még a gyógyszer miatti probléma, vagy egyéb oka lehet.Köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Kérdező!

        Lehetett a gond a tabletta miatt is, de a leírás alapján az sem kizárt, hogy volt (van) egy ösztrogéntermelő átmeneti petefészekciszta, ami ilyen panaszt okozhatott. Ha semmi panasza  nincs, szerintem várhat a következő mensesig, ha a ciklusok rendeződtek, csak átmeneti eltérés volt. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászátt, hogy a vérzészavar okát megkereshessék.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-05 09:50:41; Megválaszolva: 2010. június 05., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés