• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR!
        Én 23 éves lány vagyok és babát szeretnénk.16 éves korom óta szedtem fogamzásgátlót (Novynette) amit tavaly(2009) novemberben abbahagytam.5 hónap leteltével kissé meghíztam és sok pattanásom is volt ami zavart ezért elkezdtem megint szedni.De csak 1 hónapig és most kellett volna (tegnap) bevennem megint de nem akarom mert mint mondtam már tavaly is kisbaba várás miatt hagytam abba.Sajnos az 5 hónapba nem jött össze a baba és most megint megpróbáljuk.Lehet h esetleg gond van valamelyönknél,mert fórumokon olvasgattam h többen már egy hónap után sikerült a  baba.Esetleg valami gyógyszer ami elösegítheti a fogantatást vagy valami?
        Kérem válaszoljon!
        Köszönettel: adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Az, hogy valakinek az első hónapokban sikerül teherbe esnie rendkívül ritka. Próbálkozzanak egyenlőre a ciklus közepére ütemezett (menses első napjától számított 14. napon) együttlétekkel. Amennyiben terhesség másfél év után nem következik be, vagy ha nagyon türelmetlenek 1 év után kezdjék meg a kivizsgálási lépéseket. Keressenek fel nőgyógyászt és urológust.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-01 11:04:32; Megválaszolva: 2010. június 01., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés