• Női dolog,..

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Először is elnézésüket szeretném kérni,hogy zavarom Önöket,azonban van egy dolog,ami eléggé zavar engem.Anyukám szerint ez nem komoly,és ne fordítsak neki túl nagy jelentőséget,azonban elhatároztam,hogy megbizonyosodom,nem komoly az ügy.Le szeretném szögezni,hogy még nem voltam női orvosnál,ezért is kérem inkább az Önök segítségét.

        Menstruációmmal kapcsolatos:a múlt hónapban kimaradt.de ebben a hónapban(május) 8-án és most 29-én.Lehetséges-e,hogy egy hónapban kétszer betegedek meg. A múlt hónapban azt hiszem,felfáztam,azért nem jött meg...

        Az Önök véleményére lenne szükségem.Előre is köszönöm fáradozásukat.

                                                  egy kedves olvasó

        WEBBeteg szakértő válasza a cikluszavar témában

        Kedves Olvasónk!

        Ne kérjen azért elnézést, mert kérdezni szeretne, hiszen azért működik rovatunk, hogy bátran feltegye azt a kérdést,a mit esetleg másnak, máshol nem mer feltenni.

        A szabálytalan menstruáció fiatal korban nem ritka jelenség, de minden esetben meg kell vizsgálni, hogy van-e szervi eltérés a háttérben vagy olyan funkcionális problémáról van szó, mely a hormonális egyensúlyt megborítja. Ne hallgasson most az egyszer az anyukájára, hanem járjon a dolog végére. Nem írja az életkorát, de ha jól sejtem, ön még fiatal lány. Fiatal lányok részére létezik külön lányka szakrendelés, ahol szívesen segítenek kideríteni, hogy mi áll a háttérben. Így legalább ön is megnyugszik. Tehát ne késlekedjen és kérjen egy időpontot a nőgyógyászhoz.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-31 20:55:25; Megválaszolva: 2010. május 31., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés