• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm gyors válaszát, és még anynit szeretnék kérdezni, hogy jövőhéten kell még szednem,utána van a 7napos szünet amikor elvileg meg kell jönnie. de ha most ilyen sokáig megvan akkor gondolom nem fog megjönni, és ilyenkor mit kelll tenni?jövőhét után ne tartsak szünetet hanem szedjem még egy hétig tovább, vagy nem kell miatta átvariálni a dolgokat?

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Kérdező!

        A pecsételés ellenére bővebben meg szokott jönni a menstruáció, ugyanúgy meg kell tartani a 7 napos szünetet, mintha nem is lenne ez a pecsételés.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-31 12:31:13; Megválaszolva: 2010. május 31., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: