• Gyógyszert irtak fel!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Nem néztek vérképet!Megvizsgált és Norcolut gyógyszert írt fel amit szerda óta szedek!Bevettem egyet szerda reggel akkor elmúlott bevettem egyet este és 2órával késöbb megin menstruáltam akkor másnap reggel is még!Reggel megint vettem be egyett akkor elmúltt este is vettem be másnap reggel megin volt egy kis vér!A nőgyógyásznál még megnézték a vizeletemet hogy terhes vagyok-e!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Kérdező!

        A Norcolutnak adjon kis időt, egy-két szem még nem fog segíteni. Ha elszedte a dobozt úgy, ahogy javasolták (2x1 vagy 2x2 naponta), az utolsó szem után pár nappal még lehet egy kis vérzés a hormonmegvonás miatt, de utána el kell álljon. Ha nem, menjen vissza az orvosához. Ha a vérvesztést nagyon soknak ítélte, vagy a vérszegénység tüneteit érzi (gyenge, szédül, aluszékony, szaporán ver a szive, esetleg fullad), keresse fel orvosát - akár háziorvosát -, valószínűleg megnézik a vérképét. Az ügyeletben a kolléga a vérzés  az összkép alapján nyilván úgy ítélte meg, hogy sürgős ügyeleti laborvizsgálatra nincsen szükség. Jobbulást kívánok!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-02 00:16:22; Megválaszolva: 2010. június 02., 00:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: