• fogamzás gátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni vegyvenen túl milyen fogamzásgátlást javasol? Tudom,hogy a tabletta,már nem ajánlott,de a spiráltól idegenkedem,nem szeretném hogy idegen anyag legyen a testembe. Válaszát köszönöm! Horváth Csabáné

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Horváth Csabáné!

        A tabletta sem feltétlen ellenjavallt, ez számos dologtól függ. Én a hurkot ajánlom, az idegen anyaggal kapcsolatban csak visszakérdeznék: fogtömése nincs esetleg? Az is idegen anyag a testében... Alternatívák: hüvelyi spermicidek, óvszer, művi sterilizációs műtét, férj sterilizálása. A megszakítást és a naptármdszert nem javaslom, nem elég biztonságosak.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-27 22:48:45; Megválaszolva: 2010. május 27., 22:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: