• véleménykérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor!

        Rákszurésem eredményének papirján ezeket találtam:

        Korokozok:gardnerella vaginalis,

        Egyéb elvált.:parakeratosis.

        Tunetem menstruácio elott jelentkezo,kellemetlen szagu,huslé szinu folyás.Ez tart kb.1 hétig,majd 1 hét menstruácio.Erre elobb Norcolut tablettát kaptam.Maradt minden ugyanigy.Most Klion tablettát és kupot kaptam.A kezeloorvosom gyakorlatilag nem volt hajlando kommunikálni velem.majdhogynem elaludt a rendelésen.Sem a vezetett menstruácios naptár nem érdekelte,pedig O kérte,hogy irjak mindent.Mondtam a folyás a Norcolut után is megmaradt.Annyit mondott ,ezt a gyogyszert arra  kaptam.A Kliont.

        Semmit nem tudok,fertozo-e a páromra nézve?Ez nemibetegség?40 szem tablettát,10 kupot kaptam.meddig kell szednem,csak ameddig a kup tart?Nem szeretnék visszamenni ehhez az orvoshoz,kérem segitsen,mit kell tudnom.

        Koszonom:Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        A terápia megfelelő, szedje be a gyógyszert és használja a hüvelykúpot. A partner kezelése is indokolt, Klion tablettával, hiszen nem tudhatjuk ki a fertőző forrás. Tájékozódjunk a partner gyógyszerérzékenységéről a terápia megkezdése előtt.Ez elsősorban szexuálisan terjedő betegség, de szerencsére könnyen kezelhető. A terápia után kontroll szűrésre van szükség.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-30 21:22:42; Megválaszolva: 2010. május 30., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés