• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Az lenne a problémám, hogy tegnap óta barna folyásom van. Előtte hétfőn voltam együtt a párommal az előtt pedig 6 napig Mikogal kúpot használtam, emellett pedig Lyndinette 20-as fogamzásgátlót szedek. Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet a barna folyás? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a barnás folyás témában

        Kedves Kérdező!

        Előfordulhat hormonális ok a háttérben, a fogamzásgátló eljezdésénke első 3 hónapjában gyakori az ilyen pecsételő vérzés. Emellett oka lkehet fertőzés és gyulladás is, mindenképpen javasolt egy nőgyógyászati vizsgálat elvégzése.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-20 10:51:34; Megválaszolva: 2010. május 20., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés