• 37. hét MÁÁÁR :-)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Farkas Ágnes!

        Megint én vagyok az Ancsa Tatáról:-) Úgy néz ki a kis Zita már tényleg befordult a helyére, most jöttem az első NST-ről. Ha sikerül, akkor mellékelem az eredményt. :-)

        A vérvétel egyik része is megjött. Van egy pár + jel rajta, állítólag nem vészes, de azért én szeretném, ha szánna rám egy percet.

        WBC=12,8 G/L     (4.00-10.00)

        NEUTROPHYL ABSZ=8,66 G/l    (1.60-7.40)

        MONOCYTA ABSZ=1,06 G/l     (0.20-0.80)

        Glomeruláris filt.ráta eGFR=126,68 ml/min/1.73m2    (60.00-120.00)

        KOLESZTERIN=7.85 mmol/l    (3.00-5.20)

        HDL-KOLESZTERIN (DIREKT)= 3,83 mmol/l   (1.09-2.29)

        TRIGLICERID=3,05 mmol/l     (0.70-1.70)

        ALKALIKUS FOSZFATIZ=463   U/l ism.   (64.00-306.00)

        Vérsüllyedés(18 C)=40  mm/h     (1.00-12.00)

        A többi jó.

        Egyébként minden rendben, jól mocorog, bár állítólag az NST- elején aludt:-)

        Várom a választ!

        Köszönettel!

        Ancsa Tatáról.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség alatti vérvétel témában

        Kedves Ancsa!

        (Ha megfelel. én válaszolok Farkas doktornő helyett.) Amennyiben nincsenek fertőzésre utaló jelek, tünetek, az összes Ön által felsorolt laboreredmény megfelel a terhesség során tapasztalható élettani változásnak, egyáltalán nincs semmi aggódnivalója.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-18 21:23:12; Megválaszolva: 2010. május 18., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés