• Kimaradt mestruació

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr. 26 éves lány vagyok. Egy ideig nem volt nemi aktusom és a mult honapban megtörtént az aktus. Eltelt egy honap és megkellett volna jöjjön a menstruációm, de valami okból kifolyolag nem jött meg, ezért csináltam két tesztet is három nap eltéréssel aminek az eredménye negatív. Úgyérzem mint ha megkéne jöjjön de mégsem jön meg. Volt még olyan ,hogy kimaradt a menstruációm. 6 évvel ezelőtt fogamzásgátlót szedtem de abbahagytam, s utánna a menstruációm felborult. Az utobbi három évben rendeződőtt de ebben a félévben már egyszer kimaradt és most újból. Mi lehet ennek az oka? Miért maradhat ki? Lenne valami félnivalom ?Előre is köszönöm válaszát.

        Üdv.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves 26 éves lány!

        A mai tesztek korszerűek, megbízhatóak, ha 2 teszt is negatív, az megnyugtató. A terhességen kívül nagyon sok oka lehet a menses késésének, pl. hormonális probléma, petefészek ciszta, idegesség, fogyás, fertőzés, stb. Keressen fel nőgyógyászt a probléma okának tisztázásához.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-18 11:45:41; Megválaszolva: 2010. május 18., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés