• küret utáni vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pontosan egy hete volt üres petezsák miatt egészségügyi küretem. Az elmúlt egy hétben minimális vérzésem volt, leginkább a wc-zés után a papír volt véres. Az elmúlt két napban viszont egy kicsit erősebb. A kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig normális a vérzés? mikor probléma már a vérzésem és mikor menjek vissza az orvosomhoz?

        A másik kérdésem az lenne, hogy mikor lehet újra próbálni teherbe esni, mert nagyon szeretnék kisbabát.

         

        Köszönöm válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a egészségügyi küret témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a vérzés 1-2 nap elteltével is bő, vissza kell menni orvosához, hogy ultrahanggal ellenőrizhessék, tényleg kiürült-e a méhe.

        Pár hónapot érdemes várni a következő terhességgel.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-24 03:31:09; Megválaszolva: 2010. május 24., 03:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés