• Tarkófajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        42 éves, 30 éve cukorbeteg, 10 éves fiú édesanya vagyok. A menzeseim 28 és 32 napos rendszerességgel jelentkeznek. Az utolsó alkalommal a 2. napon nagzon erős vérzés jelentkezett, amit barnás vérpacnik követtek. A szisztematikus nőgyógyásyati vizsgálatot erős tarkófájdalom követett amit 15 mg Movalis fájdalom csillapitóval sikerült lokalizálnom. A doktornő azt mondta, hogz minden rendben van de én megkérdezem hogy ilyen erős fájdalom valóban normális-e? Közösüléskor a himvesző behataolásakor tompa fájdalmat érzek és néha egy kevés rózsaszinű vér is csöppen.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Az megnyugtató, hogy a nőgyógyászati vizsgálaton nem találtak eltérést. Egy alvadékosabb menstruiáció még nem jelent semmit, oka lehet, hogy gyorsabb volt a ciklus alatti hormonváltozás, vaskosabb volt a nyálkahártya.

        A fejfájás esetében nem az a legvalószínűbb, hogy összefüggésben lehet nőgyógyászati okokkal, nagyon sok egyéb oka lehet, például a nyakizmok merevése, vérnyomás, vércukor-probléma, neurológisi, fül-orr-gégészeti, szemészeti ok, stb.Ha usmétlődik, fejfájás szakrendelésre kérjen időpontot.

        Az aktus során jelentkező fájdalom és vérzés utalhat fertőzésre, méhszájsebre, ha ismét előfordul, kérjen egy kontrollvizsgálatot és számoljon be erről a panaszról is nőgyógyászának.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-16 21:46:13; Megválaszolva: 2010. május 16., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés