• Kezelni kell?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakember!

        Lányom 19 éves lesz nyáron és még nem rendszeres a menstruációs ciklusa. Testi fejlettsége átlagos, viszont nagyon erőteljes a szőrzete lábon, arcon egyaránt.  Ez öröklött is lehet, mert apai ágon a lányok szintén küszködtek ezzel a problémával. Semmiféle betegségéről nem tudunk, nem dohányzik, alkoholt alkalmanként fogyaszt. Szexuális életet nem él (tudtommal), gyógyszert nem fogyaszt, viszonylag rendszeresen és egészségesen étkezik. Panaszai nincsenek, de mostanában már zavarja és foglalkoztatja, hogy miért nem rendszeres a ciklusa. Nyugtassam meg, vagy forduljunk szakemberhez, ha igen hova? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindenképpen jó lenne egy kivizsgálás, hogy lássák, van-e olyan hormonzavar a háttérben, ami a rendszertelen mensest okozza, és szükség esetén kezelni kell. Nőgyógyász-endokrinológust kellene felkeresniük.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-11 23:14:53; Megválaszolva: 2010. május 11., 23:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés