• Menstruáció kimaradásának oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!

        16 éves vagyok 2éve jött meg az első menstruációm,ezután 2-3 hónapig rendszeresen megjött aztán pár hónapra kimaradt aztán következő 2 hónapban megint normálisan megjött aztán több mint fél évig nem jött meg.Ezután megint csak megjött 2szer normálisan aztán most megint több hónapja nem jött meg. Félek,hogy komolyabb problémáim lehetnek.Sokat fogytam ebben a 2 évben, ezis lehet ilyen nagy hatással rá?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertlen menstruáció témában

        Kedves Fiatal!

        A hirtelen, nagymértékű fogyás, és a kóros soványság is vezethet rendszertelen menseshez, ezért mindenképpen javaslom, hogy menj el egy gyermeknőgyógyászati rendelésre, hogy ellenőrizzék, mi van a panaszok hátterében. Valószínű a hormonháztartás zavara.

         


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-11 22:52:50; Megválaszolva: 2010. május 11., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés