• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál és megállapította, hogy méhszájsebem van. Sajnos azóta úgy vettem észre, hogy megint kezd kialakulni, ugyanazok a tünetek jelentkeznek, mint 2 hónappal ezelőtt. Az interneten utána olvastam, hogy-hogy lehet ezeket gyógyítani és olvastam, hogy állítólag lehet homoktövis magolajjal gyógyítani, amit napota lehet ismételni. A tampont át kell itatni ezzel az olajjal és 8-12 órénként kell cserélni kb. 8-12 napon keresztül. Azt is olvastam, hogy gyulladáscsökkentő és elősegíti a méhszájseb gyógyulását. Tanácsot szeretnék kérni, hogy tényleg lehet-e ezzel az olajjal gyógyítani, mert ha igen akkor szívesen kipróbálnám. Előre is köszönöm válaszát és segítségét! Üdvözlettel: Ivett

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájseb témában

        Kedves Ivett!

        Nem tudom, milyen panasza van, és mitől múlt el, de nem tartom valószínűnek, hogy 2 hónap alatt elmúlik, majd visszajön a "méhszájseb", ami egyébként legtöbbször egy ártalmatlan jelenség. Ha fertőzése van, akkor azt kell kezelni, és nem lesz panasz. De nem tudom sajnos, hogy milyen tünetekről beszél, én nem használnám az olajat ilyenkor, az biztos...

         


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-10 22:38:45; Megválaszolva: 2010. május 10., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés