• Lehet e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvos! A barátnőm 3 évig szedte a Graciál nevű fogamzásgátlót.Április elsején abbahagyta a szedését.1-től a mai napig nem védekezett.Háromszor volt szexuális érintkezése.Április 7.-e körül meg április 14.-e körül meg április 26.-a körül.Azt szeretné megtudni hogy mekkora az esélye hogy teherbe esett? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Cs. Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Pontos százalékot mondani lehetetlen, mindenkinél más, sok dolog befolyásolhatja (mikor volt pontosan az ovuláció, partnernek van-e bármilyen problémája, stb.). Ha a mensese késik, csináljon tesztet a barátnője, ez egyértelmű választ ad.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-05 13:06:05; Megválaszolva: 2010. május 05., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés