• Hüvelykúp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! 20 éves nő vagyok, a napokban használtam canesten kombit túlzott folyás miatt. Korábban nem volt vele problémám, de ezúttal a 3. kúp vérzést okozott(nem nagy menny.), ami már 5 napja tart, olvastam itt, hogy ezt gyulladt nyálkahártya okozza. Fogamzásgátlót szedek, ezért az egyik kérdésem az lenne, hogy ez a fajta vérzés nem fog-e bezavarni az eddigi 'rendbe', valamint az, hogy a 3 kúpot elhasználtam és így elvileg tünet mentesnek kellene lennem a folyást illetően, de a gyulladás miatt hatott-e a tabletta(mivel a krémet is felfüggesztettem), és a gyulladás miatt mindenféleképpen fel kell-e keresni orvost, vagy kapható valami a gyógyszertárban is, ami segít elmulasztani? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        Valóban jól találta meg, ilyenkor a gyullaás miatt jelentkezhet vérzés. orvoshoz akkor kell mennie, ha a panaszok nem szűnnek meg néhány napon belül. A fogamzásgátló hatását, és a ciklust ez a vérzés nem befolyásolja.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-04 23:21:05; Megválaszolva: 2010. május 04., 23:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés