• Rendszertelen vérzés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!

        17 éves korom óta szedek gyógyszert, mert nem azonos időben jött meg a vérzésem és az orvos a gyógyszert ajánlotta. Kb. 2 évig jó is volt de utána köztes vérzések jelentkeztek ami egyre hosszabb ideig voltak jelen, volt olyan is amikor egész hónapban megvolt. Az orvosok mindig másik gyógyszert írtak fel hátha az segít. Volt egy két gyógyszer ami az elején segítet de vissza jön mindig a köztes vérzés. Volt olyan is amikor azt tanácsolák, hogy szüneteltesem a gyógyszer szedését, de úgy sem volt jó. Tavaly volt egy abortuszom amit Angliában hatottak végre, gyógyszeres megoldással, mert most Angliában tartozkodom. Az abortusz után egy nappal egy nagyobb darab valami távozott belölem amit még követet két kissebb darab egy hónappal késöbb, ez alatt végig véreztem. Abortusz után kéthéttel kellett vissza mennem az orvoshoz, és emlitetem neki a történteket, amire ő azt mondta, hogy ez természetes. Most is szedek gyógyszert amit minden nap kell szedni folyamatosan, a köztes vérzésem nem akar elmúni, és a menszeszem meg nagyon kevés. És mostanában elég gyakran fáj a hasam mint amikor meg van, még akkor is a nincsen semilyen vérzésem ami ritkán van,de nem olyan erős a fájdalom.Én most 29 éves vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a köztes vérzést meglehet szüntetni valahogy? És az abortuszt követően történt dolgok után lehet e még gyerekem? Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, milyen gyógyszer szedett eddig, ezért nem tudok másikat sem javasolni helyette. Azonban nagyon fontos lenne, hogy most a gyógyszer szedését szünetelteni kellene, és nőgyógyász-endokrinológus szakrendelésen kellene ellenőrizni, hogy mi a baj a hormonháztartásával. Enélkül nem lehet kezelni a vérzészavart.

         


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-04 22:44:43; Megválaszolva: 2010. május 04., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés