• Hyperplazia glanduláris cystica

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A gyógykaparás után a szövettan eredménye hyperplazia glanduláris cystica lett.

        Ez az eredmény indokolja azt hogy évekig szedjem a Provera tablettát?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Fontos, az Ön életkora. Folyamatos kontroll mellett szedhető a Provera hosszú ideig. A szövettani diagnózis miatt egy év elteltével szükséges lehet újabb kontroll curettage elvégzése. A továbbiak a szövettani lelettől és a beteg életkorától függenek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-30 21:24:37; Megválaszolva: 2010. május 30., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés