• s.o.s. Teherbe esés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor!

        2010 márciusában kimaradt a havi vérzésem. Utána néztem és 1 évvel ezelőtt 2009 márciusában szintém kimaradt. A ciklusaim 33 nap +/-5nap hosszúak és 5-7 napig tartanak. Néha görcsös fájdalmai vannak jobb oldalon a petefészek körül. Jelenleg hüvelygyulladást  és fehér folyást diagnosztizál nálam az orvos, amire GYNOFLOR hüvelytablettát írt fel.Mikor kitértem rá, hogy ha babát szeretnénk, akkor milyen mértékben befolyásolja a spontán teherbe esést, az, hogy kimaradt a havi vérzés, azt mondta, hogy majd ha akarjuk a babát akkor foglalkozzunk ezzel a kérdéssel. Tényleg ilyen nagy a bajom, hogy nem eshetek teherbe csak orvosi segítséggel?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel:kizitus

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Kizitus!

        Terhességi tesztet nem csinált? Mert a menses kimaradakor ez az első, amit csinálni kell. Illetve a másik, hogy azóta sem jött meg a menses?

        Emellett egy-egy menses kimaradása nem jelenti azt, hogy nem tud teherbe esni, ne izguljon emiatt. Igazából ha az UH-on sincs eltérés, akkor nem kell ezzel a kérdéssel foglalkozni ezzel.

         


        Dr. Kovács Anikó
        gyógyszerész

        Dr. Kovács Anikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-29 21:49:10; Megválaszolva: 2010. április 29., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés