• Magas progeszteron, mégis nagy dózis Duphaston

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

        Progeszteron-szintem luteális fázisban 78,19  nmol/l volt, úgy tudom, ez magas.

        Tegnap inszemináción voltam - az előzetes leletek szerint az én oldalamon nem volt probléma, kizárólag a spermiumoknak kellett segíteni.

        Az inszem. előtt Clostilbegytes tűszőérés-serkentés folyt 5 napig (2x1). Az inszemináció utánra 2x2 Duphastont írt fel az orvos.

        Kérdésem, nem nagy-e az adag? Vajon nem lenne-e elég napi 1x1 Duphaston?

        (Már van egy gyermekem, a terhességem problémamentes és boldog volt, úgy gondolom, hogy most is csak a "fiúkat" kellett besegíteni a petesejthez.)

        Most kezdtem el szedni, eddig csak 1 szemet vettem be a 2 helyett. Így hagyhatom-e?

        Válaszát nagyon köszönöm!

        Üdvözlettel:

        LL

        WEBBeteg szakértő válasza a inseminatio témában

        Kedves Hölgyem!

        A napi 2x2 tabletta szokásos adag, ne aggódjon miatta. Nem kell ilyenkor számolgatni, hogy magas a progeszteron szint, mert a terhesség alatt még magasabb lesz. Nyugodtan alkalmazza a gyógyszert, remélhetőleg hamarosan terhes lesz, és a gyógyszer csak segíti, hogy könnyebben megmaradjon a terhesség.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-01 11:03:23; Megválaszolva: 2010. május 01., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés