• Bizonytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DR(UR)DR(NÖ)! TEGNAP ESTE ANYIRRA ROSSZUL LETTEM HOGY BE KELLETT MENNEM ISMÉT A KORHÁZBAN (NÖGYOGYÁSZATI PROBLÉMÁMMAL). MULT HONAPBAN VOLTAM ERÖS VÉRZÉSSEL ÉS KIVIZSGÁLTAK UGYAN DE MEGINT NEM FOGTAK BENT AHOGY EDDIGSEM!!!! TEGNAPI NAPPAL AZ TÖRTÉNT MEGVIZSGÁLTAK ÉS MEGINT CSAK HAZA KÜLDTEK KÉRDEM ÉN MIÉRT LEHETSÉGES? GÖRNYEDTEN VÁRAKOZTAM A FOLYOSON MIRE MEGÉRKEZETT A DR UR.ISMÉLTELTEN GYOGY KAPARÁST AKART ELVÉGEZNI KÉRDEM ÉN MEDDIG LEHET EZTA FOLYAMATOT FOLYTATNI NEM TÖRÖDNEK AZZAL HOGY KÁRT IS OKOZHATNAK? HISZ LASSAN 4 ÉVE EZ MEGY.LE VETTÉK A KENETET FEBRUÁRBAN MIVEL AZ ÁLL A AMBULÁNS LAPOMON HOGY HPV:GYANUS. MERT AZT MONDTA A DR UR HOGY LUDTOJÁSNYI NAGYSÁGU VAN A MÉHEMEN.SZERETNÉM HA SEGITENÉNEK ABBAN HOGY ÖNÖK SZERINT MI A LEGJOBB KIUT.PAKOLÁS? VAGY TOVÁBBRA IS VÉREZZEK? MERT NEM ÉRTEM MÁR AZ EGÉSZET ÉS LELKILEG IS KI VAGYOK. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM:CSILLAG VIRÁG

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Virág!

        Ennyiből én sem értem, hogy mi történik Önnel. Amire szükségem lenne, az a műtétek száma, típusa, és a szövettani eredmény. Talán már többször is volt kürete? Milyen szövettani eredményt kapott? Volt-e gyógyszeres kezelés, stb. Minden írjon le részletesen, akár sorban bemásolhatja a dokumentációt, diagnózisokat, szövettani leletet, mert így nem tudok tanácsot adni, hiszen ezektől függ, hogy mi lenne a megfelelő megoldás.

         


        Kérdés: 2010-03-19 13:05:54; Megválaszolva: 2010. március 19., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: