• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő tavaly szeptember előtt is voltak ilyen kimaradások akkor voltam nőgyógyásznál meg hasi ultrahangon is de ott nem találtak semmit. De szeptembertől minden hónapban napra pontosan jött meg de utoljára december 2.-án volt meg és azóta nem jött meg.Nem szedtem fogamzásgátlót. Még annyit hogy amióta írtam azóta ilyen barnás váladék jön belőlem de nem tudom hogy most így jött-e meg a havimvagy hogy mitől van-e ez. Azt szeretném kérdezni ez lehet-e valamilyen betegség előjele? Vagy hogy attól hogy ez a barnás váladék van lehete-e terhes? Már kértem a nőgyógyásztól időpontot de oda majd április 3-án kell mennem. Válaszát előre is köszönöm...

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertlen menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha védekezés nélküli együttlét volt, akkor igen, könnyen lehet terhes is, egy tesztet csinálni kell mindenképpen. A barnás váladék lehet rendellenes menses is, de ha hüvelyfolyás is volt, vagy fájdalom, irritáció a hüvelybemenetnél, esetleg viszketés, akkor érdemes lenne elmennie egy vizsgálatra hamarabb is. Egyébként nyugodtan megvárhatja azt a két hetet.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-19 00:01:29; Megválaszolva: 2010. március 19., 00:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: