• 'Hüvelygomba, még mindig III

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Először is köszönöm a válaszokat, másodszor elnézést, hogy megint zavarom.

        Az lenne a kérdésem, hogy a CNS kúpok után használjak hüvelyflóra helyreállítására kúpot, kenőcsöt. Ön szerint az Ovulobact jó lenne? És milyen időközönként használjam és mennyit?

        Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a normál flóra témában

        Kedves Hölgyem!

        Írjon nyugodtan, erre való a rovat, örülök, hogy tudok segíteni.

        Ezt a készítményt egyébként sajnos nem ismerem, de elvileg ebben si tejsavbaktérium van. Amit ismerek, az a Gynophilus protexin, amit repept nélkül lehet kapni, a másik a Gynoflor, amiben pici ösztrogén is van, így a hüvelyflóra könnyebben regenerálódik. A CNS után használja valamelyik készítményt, másnaponta elég.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-03-18 23:48:18; Megválaszolva: 2010. március 18., 23:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: