• Vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő. Ma kaptam választ nögyógyászati leletes kéedésemre.köszönöm szépen. Leirnám pontosan a problémám, a történtel kapcsolatban. A párom elöjáték közben belémhatolt ovszer nélkül kb fél percig, én nem szedek fogamzásgátlot, nem élvezett el bennem.az eset ota kétszer menstruáltam, és 8 hét telt el, akkor megcsináltam egy tesztet, negativ lett, és orvosnál is 8 héttel az eset után voltam, ahol a multkori lelet eredmény lett.vett kenetet is a doktor, és azt mondta h nem lehetek terhes.ezek után még van okom félni egy nem kivánt terhességtöl? korai terhesség enni idö után még felmerülhet? Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom sajnos, mi volt a lelet, mert nem másolta be a kérdését. Sajnos így már nem emlékszem, jó lenne, ha bemásolná ismét, az összes kérdést együtt, akkor korrekten tudok válaszolni.

        Mindenesetre, ha 8 héttel egy baleset után nem látható terhesség, és a teszt is negatív, akkor ne izgujon, nem lehet terhes.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-18 23:44:16; Megválaszolva: 2010. március 18., 23:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: