• Menstruációs probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!

        Azzal a problémámmal  fordulok Önhöz, hogy kb 1 évig szedtem a Gestomix 20 nevezetű fogamzásgátló gyógyszert, mely az utóbbi időben közti vérzést okozott nálam. Általában a 10-12. tablettánál jelentkezett, hol erősebb, hol gyengébb pecsételő vérzés. Orvosom javaslatára (aki jelenleg külföldön van) abbahagytam a gyógyszer szedését. Az utolsó levélnél is jelentkezett a közti vérzés,   10 napig erősen menstruáltam tőle, majd mikor kellett volna nem jelentkezett a vérzésem. Ezt követően kb. 2 hét múlva barnás nyálkás váladékozásom volt 2 napig, és erősen fájt a hasam alja. Ez a fájdalom még néha most is jelentkezik. Azt szeretném megtudni, hogy mi okozhatja ezt? Sűrgősen forduljak-e másik orvoshoz?  

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom megmondnai, hogy mi okozza a panaszt, ez csak vizsgálaton derülne ki. Mivel orvosa nincs itthon, inkább menjen el egy másik nőgyógyászhoz, hogy meglegyen az ellenőrzés. Az alhasi görcsök utalhatnak pl. petefészek cisztára, vagy fertőzésre is.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-03-17 22:32:01; Megválaszolva: 2010. március 17., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: