• Aggódó lány

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Segítsenek kérem, a nemi szervemen, vagyis a szeméremajkakon fehér, apró pattanások vannak. Nincs mellette folyásom és nem fáj semmim. Csak nagyon zavar. Ez már régebb óta megvan. Minden évben elmegyek a kötelező vizsgálatra, de még a nőgyógyász nem mondott rá semmit, vagyis nem mondtam neki, de ő sem vette észre. Ez normális, vagy ki kellene vizsgáltatni?

        WEBBeteg szakértő válasza a szeméremajak témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy csak a nyálkahártyán áttűnő mirigyeket látja, de nyugodtan kérdezze meg a nőgyógyásztól, hogy normálisnak látja-e a fehér pontokat. Ha kóros elváltozás lenne, akkor szólt volna az orvos, ne izguljon. Jobb ezt tisztázni, mint folyamatosan izgulni miatta.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-17 22:13:26; Megválaszolva: 2010. március 17., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: