• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy menszeszeléskor igen erős fájdalmaim vannak.Tavaly nyáron, mikor bekerültem a kórházba, akkor megállapították, hogy van cystám, valamint a bo.-i ovariumban myomagöb lehetőségét is felvetették.Sajnos kiderült, hogy vesebeteg vagyok, nephrosis syndromám van, ezáltal nem szedhetek fogamzásgátlót, mert steroidokat kell szednem, viszont a fájdalmak elviselhetetlenek. Arra gondoltam, lehet, hogy a cysták fájnak ennyire.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek ciszta, myoma témában

        Kedves Hölgyem!

        A cysta a petefészken van, míg a myoma a méhen. Nem tudom, hány éves, pedig nagyon fontos lenne, mert a panaszok megoldása igazán ettől is függ. Amennyiben egy ciszta nem múlik el, valóban igényelhet műtétes megoldást, csakúgy, mint egy myoma, ami pl. növekszik, vagy olyan nagy mérető, hogy panaszokat is okoz. Tehát el kell mennie vizsgálatra, és kiderül, hogy mi lesz a megoldás a panaszokra.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-17 21:22:13; Megválaszolva: 2010. március 17., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: