• Gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 43 éves nő vagyok.Úgy érzem elkezdődött a változó kor az életemben. A havi menzesem két havonta jelentkezik. A párommal gyermeket szeretnénk.Szeretném megkérdezni, hogy még reménykedhetünk -e benne? Kell-e valami speciális kezelés? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Horváthné

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Horvéthné!

        Igen, még van esély a babára, de mindenképpen mihamarabb el kellene menniük egy meddőségi szakrendelésre, mert mielőtt kifutna az időből, gondos monitorozással nagyobb az esély, hogy terhes legyen.

         


        Kérdés: 2010-03-16 21:47:32; Megválaszolva: 2010. március 16., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: