• Hüvelyfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor!

        19 éves vagyok. A problémám a következő:antibiotikumkezelés után hüvelygombám lett, amit egy ideig Canestennel kezeltem, majd mivel nem múlt el, valamint közösülés kezdetén erős fájdalmat éreztem a hüvelyemben a nőgyógyászom Klion hüvelytablettát, Klion tablettát, valamint Gynoflort írt fel. Már 2 napja elszedtem az összes felírt tablettát, a problémám mégsem múlt el. Akárhányszor közösülök a párommal, erős égető fájdalmat érzek a hüvelybemenetemnél. Mi lehet a problémám és Ön szerint mi a megoldás rá?

        Nagyon köszönöm!

        Dóra

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Dóra!

        Mindenképpen ismételt vizsgálatra lenne szükség, mert nem biztos, hogy a hüvelygyulladás maradéktalanul meggyógyult. Nem minden hüvelygyulladás gyógyul meg az első kezelést követően, de az is lehet az ok, hogy a gyulladás alatt az együttlétet kerülni érdmes, mert a folyamatos irritéció miatt nehezebb lehet a gyógyulás.

        A másik, ami szóba jön az allergia, pl. óvszerre, de új mosópor, wc papír, betét, tampon vagy mosakodószer is lehet a panaszok oka.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-16 21:12:28; Megválaszolva: 2010. március 16., 21:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: