• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr/Nő én egy 22 éves lány vagyok az lenne a problémám hogy tavaly szeptembertől megjött a havim rendszeresen de december óta nem jött meg. Februárban vettem egy tesztet de az negatív lett. Azt szeretném kérdezni hogy utalhat-e valamilyen betegségre? Vagy attól lehetek terhes is hogy a teszt negatív lett? Válaszát előre is köszönöm..

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!

        És mi volt szeptember előtt? Akkor nem volt vérzés, vagy rendszertlen volt, esetleg terhes volt, vagy fogamzásgátlót szedett? Ez sokat segítene.

        Mivel már 3 hónap kimaradt a vérzésből, mindenképpen kivizsgálást igényel, hogy mi az oka a vérzéskimaradásnak.

         


        Kérdés: 2010-03-15 21:19:09; Megválaszolva: 2010. március 15., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.